Florim

Brands Logo Florim

За Florim

Вродена страст към красотата и голяма решителност ни накараха да предизвикаме клишетата, успявайки да превърнем това, което всички наричат “плочка”, в дизайн елемент. История от почти 60 години, с корен в керамико-производствения район Сасуоло (Модена), се съчетава с настояще на играч, поставящ началото на тенденции, благодарение на ръководството на Клаудио Лучезе и продукта от висок клас, признат на пазарите по целия свят.

За нас „Made in Florim“ е гаранция за качество, иновация, италианско ноу-хау и особено внимание към корпоративната социална отговорност.

Само онези, които са дълбоко ангажирани в сферата на керамиката, разбират колко е важно всяко едно пясъчно зрънце. Вниманието към детайла е всичко за нас. Когато вроденото отношение към дизайна се срещне с най-съвременната технология на производство, се ражда продукт на Florim. Нужни са страст и креативност, търпение и изследователска дейност. 

Керамичните изделия от Florim са резултат от най-модерните технологии за производство, съчетани с постоянно естетическо търсене.

Гресно-керамични плочи, които отговарят на най-голямото разнообразие от дизайнерски нужди и характеризират пространствата с добре изразена индивидуалност. Групата има производствени звена, компании и партньорства в Европа, Америка и Азия и доставя в световен мащаб под марките Floor Gres, Rex, Cerim, Casa dolce casa – Casamood, FLORIM stone, CEDIT – Ceramiche d’Italia.

Технология

  • В основата на производството на Florim оживява най-модерната технология. Огромни автоматизирани машини и антропоморфни роботи, в съвмесност с грижата на човешкия труд, гарантира най-високото качество “Made in Florim“.

    Иновациите и устойчивостта се материализират в големи производствени заводи, които са впечатляващи както за окото, така и като преживяване, а и с минималното си въздействие върху околната среда.

Сертификати

Greenguard Logo

Antolini Icon Nsf

Icon Neolith Leed

Ефекти