ItalGraniti

Brands Logo Italgraniti

За Italgraniti

Italgraniti Group е на пазара от 1975 г. с Impronta Ceramiche и от 1994 г. с Italgraniti. Ние сме безспорен лидер в керамичната индустрия от руда от двадесет години, защото нашата история е изградена от иновации, изследвания и страст.

Italgraniti

На международния пазар нашето име е синоним на порцеланови керамични изделия с най-високо техническо и естетическо изпълнение. Синхрон с пазарните тенденции, внимание към качеството и обслужването на продуктите, постоянно търсене на нови продукти: това са основните елементи на конкурентната формула на Italgraniti.

Made in Italy

Високото ниво на керамична култура е в основата на нашия успех. За архитекти, дизайнери, интериорни дизайнери, тези, които търсят най-голяма свобода на изразяване, ние предлагаме сигурността на координираните проекти и иновативните повърхности. За тези, които търсят техническо съвършенство, ние предлагаме естетичното качество на Made in Italy, за да интерпретираме със стил пространствата на бъдещето.

Серии

ITALGRANITI идентифицира техническите порцеланови керамични повърхности с дебелина 6mm, 9.5mm и 20mm. Тези материали, създадени, за да настилат и покрват вътрешни и външни архитектури и обществени места с голям трафик, са отлично решение и за жилищни пространства.

Технология

  • Italgraniti Group винаги е била компания-еталон за иновации по отношение на по-високо качество на продукта и услугата.

    Ноу-хау

    Важни и непрекъснати инвестиции в научноизследователски дейности и високоспециализиран персонал консолидират реалността, която може да предложи пълна гама от продукти, които предвиждат и определят пазарните тенденции.
    Технологичната еволюция на Italgraniti е неудържима сила, определяща все повече и повече изключителни продукти.

Околна среда & Сертификати

Italgraniti Group винаги е била ангажирана със защитата на екологичните ресурси и предпазването на работниците по отношение на здравето, безопасността и околната среда. Italgraniti  Group се ангажира да изпълнява своята роля за опазване на нашите екологични ресурси: всички производствени и промишлени решения се вземат изцяло в съответствие с критериите за екологично устойчива система.

Italgraniti Sustainability

Специално нашата компания се е справила с потреблението на енергия и природни ресурси, производството на атмосферни емисии, шумовото замърсяване и изхвърлянето на промишлени води.
Italgraniti Group работи в съответствие с екологичните изисквания за сертифициране по EMAS-ISO 1400, което притежаваме от над 10 години. Европейското сертифициране по EMAS включва оценка на въздействието на производствените обекти върху околната среда и уверението, че то е ограничено. EMAS разполага със система за управление на околната среда, основана на строги параметри:

100% икономия на консумация на вода

Консумация на вода

100% икономия на консумация на вода
Ниски емисии на гас в атмосферата

Емисии на газ

Ниски емисии на гас в атмосферата
100% рециклиране на опаковки

Рециклиране на опаковки

100% рециклиране на опаковки
100% рециклиране на плети

Рециклиране на плети

100% рециклиране на плети
Контрол върху шумовото замърсяване

Шумово замърсяване

Контрол върху шумовото замърсяване
Намаляване консумацията на енергия

Енергийна консумация

Намаляване консумацията на енергия
99% рециклиране на промишлени отпадъци

Индустриални отпадъци

99% рециклиране на промишлени отпадъци