DuPont™ Corian®

brands logo dupotn corian

За DuPont™ Corian®

Цветовете на Corian® – дизайн без компромис

DuPont™ Corian® се предоставя в разнообразие от нюанси, тонове и цветове за чувствеността и специалното приложение на всеки дизайн.

DuPont работи с дизайнери, художници, архитекти и експерти от индустрията, за да предложи най-голямата, най-разнообразна селекция от цветове за интериорен дизайн, които са налични в съвременните твърди повърхности.

За продукта

Corian® e високо-технологичен облицовъчен материал, глобален лидер в индустрията от 40 години. Съставен е от 2/3 минерални пълнители, 1/3 специална акрилна смола и екологични оцветители. Corian® е предпочитан материал от архитекти и дизайнери за сектори като хотелиерство, здравеопазване, фасади, офис сгради и разбира се жилища.    

Гравиране, термоформоване, палитра от 91 цвята. Corian® може да следва Вашите представи. Corian® Ви позволява да имате повърхности без фуги, огънати детайли, органични форми, дръзки ефекти от цвят или полупрозрачност – ако можете да си го представите, значи можете да го създадете с Corian®.Ние сме безкрайна еволюция

„Безкрайна еволюция“ изразява това, което Corian® беше, е и ще продължи да бъде. Тази фраза изразява нашето наследство и нашата визия за бъдещето: еволюционен подход, който ще продължи да допринася към успеха на всички наши бизнес партньори. Материалите за интериорен дизайн с марка Corian® въплъщават този дух на непрекъсната еволюция още от революционното си изобретяване през 60-те години – както в гъвкавата си същност, така и в ръцете на творчески мислители, които развиха техните възможности. Нашето наследство, постижения и визии за бъдещето. Нека започнем пътешествието.

Иновация в дизайна

  • Оригами кухня от Amr Helmy Designs, дизайн Карим Рашид; снимка Amr Helmy Designs

    Архитектите и дизайнерите в целия свят ценят Акрилен камък DuPont™ Corian® като материал за дизайн, който може да превърне и най-смелите им творчески представи в реалност. Използвайки специалните качества на Corian® – способността му за термично оформяне и полупрозрачността му – дизайнерите измислят все по-иновативни приложения на този многофункционален материал.

Цветовете на Corian®

Дизайн без компромис

DuPont™ Corian® се предоставя в разнообразие от нюанси, тонове и цветове за чувствеността и специалното приложение на всеки дизайн.

 DuPont работи с дизайнери, художници, архитекти и експерти от индустрията, за да предложи най-голямата, най-разнообразна селекция от цветове за интериорен дизайн, които са налични в съвременните твърди повърхности. Ще намерите неизброимо многото цветове на Corian® в болници, училища, кафенета и офис сгради. Разгледайте всички цветове на Corian® в инструмента по-долу. Сигурни сме, че ще намерите подходящите за вас цветове за интериорен дизайн.

Corian® може да бъде какъвто вашето дизайнерско въображение му повели. Непорест и устойчив на петна, Corian® се почиства лесно, което го превръща в идеалната повърхност за използване в средите за здравеопазване и приготвяне на храна. Освен това той е издръжлив и се подновява лесно, защото цветът достига до сърцевината му. Освен това твърдите повърхности Corian® (както и лепилата и уплътненията след втвърдяване) са с ниско ниво на изпускане на летливи органични съединения и не са токсични, нито причиняват алергии у хората.

Видео

Новини