Rehau

brands logo rehau

За Rehau

Безкрайни полимерни решения

За енергийно ефективно строителство, използване на възобновяеми енергийни източници и управление на водите, както и в областта на „Mobility & Future Living“, REHAU допринася решаващо за преодоляване на екологичните и икономическите предизвикателства на бъдещето. Компетентност и иновации са направили REHAU водещ доставчик на базирани на полимери системни решения и услуги в областите строителство, аутомотив и индустрия. Поради високата ефективност в разработването на нови продукти и децентрализираната търговска и сервизна мрежа, REHAU принадлежи към най-добрите доставчици на пазара. Високо ниво на професионализъм от развитието на материалите до изпълнението на системите, както и страст за неограничените потенциални ползи от прилагането на полимерните материали, са основна предпоставка да бъдем водеща марка в световен мащаб.

За продукта

  • Rehau Rauvisio Gallery 1Иновативните материали за повърхности RAUVISIO съчетават функционалност с изключителна издръжливост и неограничени възможности за дизайн. За лицеви плоскости за кухня, баня, всекидневна и спалня или за вътрешен дизайн на офиси, ресторанти и магазини – доверете се на нашите полимерни повърхности.

Нашите водещи принципи

  • Rehau Icon Company StrategyКато световно оперираща компания ние приемаме нашите отговорности сериозно и ориентираме нашите действия към бъдещето. Като семейно предприятие РЕХАУ целенасочено разделя дейността си на отдели и браншове, както и на региони и страни. Това ни дава стабилност и повишава икономическите възможности на компанията.