GRANİTAŞ

Granitas Logo For Web

За GRANİTAŞ

Granitas е създадена през 1989 г. в Билечик върху площ от 40 000 m2 с най-модерна технология. Това е водещо индустриално предприятие в сектора, което има за цел добавяне на стойност към природните ресурси в Турция. Granitaş управлява общо шест гранитни кариери в страната, две в Аксарай, една в Гиресун, Киркларели, Ескишехир, и Анкара.

Основана в Билечик, с най-новата технология в световния гранитен сектор, компанията винаги е следвала иновациите и е правила инвестиции в създаването и поддържката на модерна и иновативна фабрика, за обработка на гранитните блокове, получени от нейните собствени кариери, както и обработка на гранитни блокове с богато цветово и текстурно разнообразие, внасяни от чужбина. Granitas предлага на своите клиенти широка гама от продукти за всеки вкус.

Днес гранитогресът, който е най-издръжливият и престижен строителен материал, е все по-търсен успоредно с развитието на строителния сектор. Granitaş, който оформя гранита в съответствие с проектите на клиентите, особено във външните облицовки и подови настилки на съвременните модерни сгради, е иноватор в сектора.

GRANİTAŞ

GRANİTAŞ

Granitaş е достигал производствен капацитет от 2 000 000 m2 с фабриките Бергама, Киршехир, Аксарай и Сиврихисар, създадени в близост до кариерите след фабриката Билечик. В допълнение, към местното производство, компанията изнася и за външни пазари, включително Русия, Англия, Турция, Германия, Холандия, България, Румъния, Албания, Македония, Индонезия, Украйна и Ирак.

Гранитен камък, гранитогрес и други естествени камъни, налични в Турция се използват в Адана, Афьон, Анкара, Анталия, Билечик, Бурса, Денизли, Ескишехир, Газиантеп, Испарта, Истанбул (Хабиблер – Бейликдузу – Ферхатпаша – Картал – Пендик), Измир (Buca – Menemen) Кайсери, Киршехир, Коджаели, Коня, Малатия, Мерсин, Мугла, Орду, Самсун и Текирдаг (Чорлу), обхващайки общо 27 провинции в 27 продажбени центрове и обслужвайки нуждите в бранша.

Технология

  • Провеждайки проучвания за перспективите и търсенето в Турция, с цел добавяне на стойност към природните богатства в страната, GRANİTAŞ обработва гранитни блокове от собствените си кариери заедно с тези, които внася от чужбина. Компанията добави природното богатство на Турция към своето портфолио с блоковете, които получава чрез експлоатацията на шест гранитни кариери, които се намират в Аксарай, Гиресун, Къркларели и Ескишехир и Анкара.

    GRANİTAŞ, която поддържа управлението на кариерите си за естествен камък, като следва развитието на технологичните възможности въпреки трудните условия, реализира производството на блокове в съответствие с най-високи норми. В кариерите в района на Бергама-Козак се произвеждат полуобработени камъни за износ на обли камъни за калдъръм или паваж, в допълнение към производството на блоковете.

    За да увеличи местните видове гранит, GRANİTAŞ не спира постоянните си проучванията. GRANİTAŞ продължава да увеличава приноса си към националната икономика и да е пионер и лидер в управлението на кариери, както прави във всички свои дейности.

  • Granitaş използва суровини, които са подбрани с голямо внимание от собствените му кариери и от най-висококвалифицираните кариери в света.

Характеристики

Icons Nature Friendly

Естествен

Icons Safe For Human Health

С грижа към здравето

Icons Sama As The First Day

Незадържащ прахови частици

Icons Strong

Издръжлив

Icons Resistant To Stains

Хигиеничен

Icons Fashionable Spaces

Устойчив на надраскване и абразия

Icons Scratch And Abrasion Resistance

Устойчив на тежести

Icons Resistant To Chemicals

Лесно почистващ се

Icons Quartz Luster

Цветова устойчивост

Icons Natural Beauty

Естетичен