Calisco

Brand Logo Calisco 200x151 1

За Calisco

Alternatif Mermer Madencilik A.Ş., най-младата компания с традиция в индустриализма, която е активна особено в строителния бизнес от 1976 г., е създадена през 1998 г.

Нашата компания, осъществява дейности в мраморния сектор от самото си основаване и обработва мраморни блокове, идващи от собствените кариери, чрез добре оборудвани машини и опитен персонал, в собствената фабрика, като предоставя и изработва мраморни продукти за Турция и световния пазар.

Calisco

Calisco

Благодарение на совя опит и познания във висококачественото производство и маркетинг Alternatif Mermer Madencilik A.Ş. започва да произвежда и продава кварцови повърхности под марката Calisco Quartz Surfaces от март 2016 г.

Кварцовите повърхности на Calisco разгръщат своето производство върху площ от 77 000 м2, включително 10 000 м2 закрити помещения, с високо-технологично оборудване и машини и специализиран персонал, и реализират продукти в разнообразни цветове и модели, които са идеалната комбинация от характеристики и красота за турския и световния пазари.

Продукти

Технология

  • Нашите повърхности се състоят от 93% кварцов минерал, който е един от най-твърдите и устойчиви минерали в природата.

    Ние съчетаваме естествената сила на кварца с полимер и разноцветни пигменти, благодарение на нашата модерна технология.

    Крайният резултат: кварцовите повърхности на Calisco в разнообразни цветове и текстури са  идеалната комбинация от характеристики и красота.

Сертификати

Calisco Certificate Nsf International 02

Качества

Icons Natural Beauty

Естествена красота

Calisco комбинира цветовете, красотата и устойчивостта на естествения кварц в своята технология.

Icons Quartz Luster

Качества и елегантност

Calisco предлага безупречна хармония на качества и красота, особено за кухни и бани, и превръща вътрешните пространства в несравними места.

Icons Nature Friendly

С грижа за природата

Calisco трансофмира естествените ресурси в разкошни продукти благодарение на съвременната си и модерна технология.

Icons Resistant To Stains

Лесен за почистване

Непоглъщащата вода и непорестата структура на кварцовите повърхности на Calisco осигуряват устойчивост на различни петна  и не се влияят от вещества като чай, кафе, лимон, оцет, плодови сокове и козметика.

Icons Resistant To Chemicals

Устойчив на киселини и химикали

Кварцовите повърхности Calisco са с висока устойчивост срещу агресивното въздействие на киселини и основи. Детергентите и домакинските химикали вече не са проблем при ежедневната им употреба за повръхностите на Calisco.

Icons Scratch And Abrasion Resistance

Устойчив на надраскване и абразия

Повърхностите на Calisco са крайно устойчиви на надрасквания и абразии, тъй като кварцът е един от най-здравите материали на планетата. 

Icons Hygienic

Хигиеничен

Със своята непорьозна структура кварцовите повърхности на Calisco са изключително хигиенични и по този начин не позволяват на различни микроорганизми да се развиват.

Icons Strong

Устойчив на влияния

Благодарение на специализираната технология Calisco създава здрави и гъвкави повърхности, които са високо устойчиви на различни влияния.