Çimstone

brands logo cimstone

За Çimstone

Çimstone е създаден в Измир през 1996 г., като филиал на AKG Group, която е производител на съвременни и надеждни материали в строителния сектор.  Произведен по италианска „бретон“ технология, Çimstone е траен и здрав повърхностно-покривен материал с изключителни свойства, подходящ за различни области на приложение от пясъчни плотове до подове и фасади.

Внасяйки композитната каменна технология в Турция и създавайки алтернативен пазар за естествени камъни, Çimstone предлага алтернативни решения в покриването на повърхности със своите продукти в различни цветове и текстури, отличаващи се от традиционните варианти на естествени камъни.

Оценен сред водещите прозиводители в света на композитния камък,  Çimstone притежава TS EN ISO 9001:2008 сертификат за управление на качеството. Çimstone, който е сертифициран за хигенния си състав с доклада за хигиена на LGA и с NSF сертификат и който произвежда в съответствие с турските стандарти, предлага решения отговарящи максимално на променящите са потребителски изисквания и на очакванията на сектора чрез качеството на своето производство, широката гама от продукти и потребиелски-ориентираните системи за продажби.

 

Кантови обработки

Кантови обработки

Серии

За продукта

  • Състои се от 93% естествен кварц, един от най-твърдите минерал на земята. Изключително устойчив и безпроблемен за поддръжка от който и да е друг естествен камък, Cimstone® е конструирана по начин, гарантиращ блестящият му вид през годините.

    Защо точно кварц?

    Той е един от най-твърдите минерали на земята, надминат единствено от скъпоценни камъни като топаз, сапфир и диамант. Нашите разцветки са вдъхновени от суровата красота на забележителни региони по целия свят, като предлагаме цветова палитра от меки и ободряващи тонове до страстни и наситени нюанси. Прозрачността на естествения кварц придава красота, която не може да се постигне чрез други производствени методи или техники.

Гаранция за качество

История

Като единствен производител на кварцово-базирани композитни камъни в Турция, притежаващ своя производствена база и централа на управление в Измир от 1996, Çimstone продължава да работи с регионалните офиси, базирани в Истанбул, Анкара и Нортхемптън, Англия, както и с партньорска мрежа разпръсната из цялата страна и разположени на 4 континента. Със своя план за устойчиво развитие, днес Çimstone се е првърнал в незаменим материал за настилки за много проекти на големи вериги магазини и корпорации като Teknosa, Avea, The Body Shop, Claries, Debenhams, Gap Stores, Ýsbank and TEB. След като влезе на пазара за модулни кухни от началото на 2005 г., Çimstone се доказа уверено и в този сектор със своята инвестиция от 15 млн. долара за вторoто си производствено съоражение.

След поредното увеличение на капацитета на своята производствена линия за плочи с размери 305×140 cm в края на 2008 Çimstone вече съдава отличаваща се с високите си харакетристики си представа за кухни, бани и плотове, комбинирайки ги с услуги, ориентирани към клиента.

Качество

“Качество” в Çimstone означава абсолютна удовлетвореност на клиентите от продуктите, цените, услугите и доставките чрез използването на качествени и екологични системи за управление. Вниманието, което се обръща на качеството на продуктите, започва с подбора на суровини и продължава на всички етапи до доставката към крайния клиент. В Çimstone, който е акредитиран от DIN EN ISO 9001:2008 Сертификат за управление на качеството, всички продукти и производствени процеси са подчинени на принципа на непрекъснатото усъвършенстване. Като се започне от щателната инспекция на суровини до финалния качествен контрол преди изпращането, стриктни професионални методи за проверка и контрол са заложени на всеки етап. Днес Çimstone е изцяло фокусиран върху подобряването на качеството на продуктите и услугите и едновременно с това повишава своята ангажираност към научно-изследователска и развойна дейност за разработване на нови продукти и процеси чрез инвестиции в систематични проучвания.

Лаборатория за R&D на Çimstone се стреми да намери най-подходящите решения за разработване на отличителни продукти, за задоволяване на променящите се потребителски нужди и за индустриални иновации.  

Производство на Çimstone отговаря на стандартите за качество, одобрени от ТСЕ, UNI, ASTM, EN. Çimstone също има сертификат за хигиенни свойства LGA, предоставен от най-престижния Център за анализи и безопасност LGA GmbH, и е получил сертификация NSF.

Cimstone Guaranty TUV 9001 2008 Ing Kucuk Cimstone Guaranty TUV 9001 2008 Turkce Kucuk Cimstone Guaranty Nsf Cimstone Guaranty LGArenkli