Coante

Brands Logo Coante

За Coante

Ние сме Ermaş Madencilik A.Ş., световна марка с над 500 служители, три фабрики, шест кариери, от които се добива мрамор и травертин, с визия за работа, фокусирана върху човека и околната среда, запазвайки свояте иновативна, динамична, производствена, изследователска и надеждна идентичност, датираща още от 1985 г.

Ermaş създаде Coante, като комбинира своите опит, дълбочинно разбиране за технологията, екологична и иновативна идентичност, и доказва своята пионерска позиция в областта на дизайна.

Coante е най-технологично напредналата фабрика за кварцови композитни плочи в света с производствен капацитет от 800 000 м2 годишно, разпложена на площ от 65 000 м2 с 25 000 м2 закрити площи.

Нашата визия

Благодарение на основните ни активи, включващи нашите продукти и служители, се стремим да осигурим постоянно и устойчиво предимство, като създаваме новаторски решения с отличителни свойства в една високо чувствителна и бързо променяща се среда.

Нашата мисия

Създаване на стойност за всички заинтересовани страни в условията на конкурентен и устойчив растеж; ориентирани към клиента; високи постижения в практиката и поставяне на здрави основи за бъдещето.

Серии

Технология

 • Coante поема по пътя към просветление за въображението Ви и към премахване на границите чрез модерната технология и опита, които притежава.

  Coante произвежда базирани на кварц композитни плочи с най-иновативната си технология Breton.

  Най-модерната технология на Coante Breton позволява производствен капацитет за всички продукти в света и за много продукти, които все още не са произведени, с превъзходно качество и цялост. 

  Продуктите на Coante предлагат предимството на универсална ползваемост, като така премахват всички ограничения в съзнанието на потребителя.

  Coante може да се използва за всички видове подови настилки, покрития, екстериори, плотове за кухня и баня, повдигнати настилки и стълби.

  Със своята висока степен на твърдост (7 по скалата на Mohs), по-висока от тази на мрамора и гранита, Coante има голямо предимство пред другите алтернативи за подови и работни плотове благодарение на високата си устойчивост на драскотини, химикали и петна. Продуктите на Coante са лесно приложими във всички области, където може да се използва естествен камък, и са хигиенични, за разлика от естествения камък, при който има наличие на капилярни пукнатини в структурата. И тъй като всеки от тях е дизайнерски продукт, той добавя елегантност към живота Ви с широките си цветови възможности.

Качества

Coante Icon Thickness

Произвежда се в големи размери от 10 мм до 30 мм дебелина

Coante Icon Size

165 см x 330 см
154 см x 312 см
140 см x 305 см

 

Coante Icon Stain Resistant

Устойчивост на петна

Coante Icon Antibacterial

Антибактериален, с хигиенни сертификати

Coante Icon No Gap

Няма пукнатини между кварцовите гранули, от които се състои

 

Coante Icon Chemical Resistant

Висока химическа устойчивост

Coante Icon Incombusibility

Огнеупорност

Coante Icon Antistatic

Антистатичност

 

Coante Icon Flexural Strength

Висока якост на огъване

Coante Icon Acid Mould Resistance

Висока устойчивост на киселини и плесени

Coante Icon Scratch Resistance

Твърдост 7ма степен по Mohs; висока устойчивост на надраскване в сравнение с мрамор и гранит

 

Coante Icon Excellent Effects Patterns

Възможно е да бъдат създадени неограничен брой отлични ефекти и модели

Приложения

Coante не само произвежда продукти, които са подходящи за интериорно приложение, като излиза извън рамките на обикновеното, но също така покрива външните пространства с блясъка на кварцовите плочи, които произвежда под собствена марка.
Coante не само произвежда продукти, които са подходящи за интериорно приложение, като излиза извън рамките на обикновеното, но също така покрива външните пространства с блясъка на кварцовите плочи, които произвежда под собствена марка.
Продуктите на Coante предлагат хомогенна визия без отклонения в размерите.

Те предлагат ползваемост за нуждите на всяка област, чрез премахване на всички ограничения в съзнанието на потребителя.
Продуктите на Coante предлагат хомогенна визия без отклонения в размерите. Те предлагат ползваемост за нуждите на всяка област, чрез премахване на всички ограничения в съзнанието на потребителя.
Може да се използва във всички области, в които се използва и естествен камък.

Почистването е много лесно и може да се осъществява с ежедневни почистващи материали.

Може постоянно да се обновява, тей като е дизайнерски продукт.
Може да се използва във всички области, в които се използва и естествен камък. Почистването е много лесно и може да се осъществява с ежедневни почистващи материали. Може постоянно да се обновява, тей като е дизайнерски продукт.
Подходящ както за под, така и за пейки.

Не изисква периодична поддръжка и полиране.
Подходящ както за под, така и за пейки. Не изисква периодична поддръжка и полиране.

Coante и гранит

Сравнение при избор на плот

Изборът на идеален плот за Вашата кухня може да бъде трудоемък и времеемък процес. Най-важната причина за това е, че има голям избор на материали и сред тях е трудно да се намери най-подходящият за Вашия стил и пространство. Също така Вие очаквате да ползвате плота си в продължение на много години със стабилност и лесна поддръжка, като освен това той да има и стилен и модерен външен вид. Когато вземем предвид всички тези критерии, можем да стесним възможностите за материалите за плотове до кварц и гранит. Който и да е от двата избора ще отговори на очакванията Ви. Докато и двата варианта ще допринесат за елегантността на дома Ви с външния си вид и стил, кварцът ще осигури предимството на лесната поддръжка.

Coante Vs Granite 1

Плотове Coante

 • Плотовете Coante се произвеждат от естествен кварц, един от най-твърдите минерали в света.
 • Той има голямо предимство пред своите алтернативи при подови и плотови приложения благодарение на високата си устойчивост на надраскване, химически влияния и петна в сравнение с гранита.
 • Друго предимство на Coante е, че поради непорьозната си структура, той предлага антибактериална функция, като не позволява на бактериите да се размножават върху него.
 • Освен с лекотата си на употреба и здравината си, плотовете Coante добавят нотка на елегантност към живота Ви с широката си гама от цветови възможности и прекрасен дизайн.
Coante Vs Granite 2

Гранитни плотове

 • Един от често използваните материали е гранитът, който е естествен камък.
 • Coante е по-здрав и по-устойчив от гранита. Поддръжката и почистването на гранита, обаче, не са толкова лесни, колкото при Coante. Определени масла и киселини могат да образуват петна върху гранитната повърхност, и също така изискват поддръжка, за да запазят яркостта си.
 • Гранитът е материал, устойчив на топлина и много други влияния, срещани в кухненската среда. Въпреки това, поради порестата си структура, разляти върху него течности могат да запълнят порите.
 • Тъй като е естествен камък, изборът на цвят не е разнообразен. Тъй като се формира чрез охлаждане и втвърдяване на разтопени материали, които имат различни цветове и дизайн, всеки гранитен плот е различен.

Шоурум