Coante

 • COANTE | Natural stone textures

  COANTE | Natural stone textures

 • COANTE | Suitable for indoor and outdoor applications

  COANTE | Suitable for indoor and outdoor applications

 • COANTE | User-friendly with high quality

  COANTE | User-friendly with high quality

Brands Logo Coante

За Coante

Ние сме Ermaş Madencilik A.Ş., световна марка с над 500 служители, три фабрики, шест кариери, от които се добива мрамор и травертин, с визия за работа, фокусирана върху човека и околната среда, запазвайки свояте иновативна, динамична, производствена, изследователска и надеждна идентичност, датираща още от 1985 г.

Ermaş създаде Coante, като комбинира своите опит, дълбочинно разбиране за технологията, екологична и иновативна идентичност, и доказва своята пионерска позиция в областта на дизайна.

Coante е най-технологично напредналата фабрика за кварцови композитни плочи в света с производствен капацитет от 800 000 м2 годишно, разпложена на площ от 65 000 м2 с 25 000 м2 закрити площи.

Нашата визия

Благодарение на основните ни активи, включващи нашите продукти и служители, се стремим да осигурим постоянно и устойчиво предимство, като създаваме новаторски решения с отличителни свойства в една високо чувствителна и бързо променяща се среда.

Нашата мисия

Създаване на стойност за всички заинтересовани страни в условията на конкурентен и устойчив растеж; ориентирани към клиента; високи постижения в практиката и поставяне на здрави основи за бъдещето.

Серии

Технология

 • Coante поема по пътя към просветление за въображението Ви и към премахване на границите чрез модерната технология и опита, които притежава.

  Coante произвежда базирани на кварц композитни плочи с най-иновативната си технология Breton.

  Най-модерната технология на Coante Breton позволява производствен капацитет за всички продукти в света и за много продукти, които все още не са произведени, с превъзходно качество и цялост. 

  Продуктите на Coante предлагат предимството на универсална ползваемост, като така премахват всички ограничения в съзнанието на потребителя.

  Coante може да се използва за всички видове подови настилки, покрития, екстериори, плотове за кухня и баня, повдигнати настилки и стълби.

  Със своята висока степен на твърдост (7 по скалата на Mohs), по-висока от тази на мрамора и гранита, Coante има голямо предимство пред другите алтернативи за подови и работни плотове благодарение на високата си устойчивост на драскотини, химикали и петна. Продуктите на Coante са лесно приложими във всички области, където може да се използва естествен камък, и са хигиенични, за разлика от естествения камък, при който има наличие на капилярни пукнатини в структурата. И тъй като всеки от тях е дизайнерски продукт, той добавя елегантност към живота Ви с широките си цветови възможности.

 • Патентована от италианската фирма Breton, материалът BRETONSTONE® накратко представлява производство на композитни продукти (плочи) чрез два основни процеса – отливане и полиране, и някои спомагателни процеси (спомагателни съоръжения), които са в тяхна подкрепа.

  Технологията BRETONSTONE® се основава на принципа на комбиниране на най-добрите свойства на двата компонента в един продукт чрез комбиниране на материалите (кварц, мрамор, гранит, маслинова костилки и др.), които се довеждат до агрегатен размер (гранули) чрез свързващо вещество (смола, цимент и др.). Общата цел тук е да се отстранят дефектите, налични в естествените материали, и нееднородния естетичен вид.

  • Поради характеристиките на производствения процес продуктът има хомогенна визия. Няма отклонения в размерите.
  • Високата твърдост по MOHS (7ма степен) осигурява по-добра устойчивост на надраскване отколкото при мрамор и гранит.
  • Липсата на порьозност по повърхността на продукта предотвратява размножаването на микроорганизми по нея. Това осигурява хигиенно предимство, което не се предлага при еквивалентни продукти. Поради високата водонепроницаемост по повърхността на продукта не остават петна. 
  • Тъй като продуктът може да се произвежда в големи размери, естетическият вид се подобрява благодарениет на по-малкото точки на свързване. 
  • Със своята висока химическа устойчивост продуктът има голямо предимство пред алтернативните продукти както за подови настилки, така и за плотове.
  • Може да се използва във всички области, в които се използва и естествен камък.
  • Той може постоянно да се подновява, тъй като е дизайнерски продукт.
 • Комбинираме текстури от естествен камък с кварцова плътност, за да предложим ефект на естествен камък на продуктите.

  Комбинирайки ефекта на естествен камък с кварцов блясък и дълготрайност, ние осигуряваме чудеса за дизайнерските продукти. Освен това, поради своята не-пореста структура, ние предлагаме антибактериална функция, като не позволяваме на бактериите да се размножават върху повърхностите.

 • Нашите продукти са подходящи за вътрешни и външни приложения.

  Нашите кварцови композитни продукти, CoanteGreen, са иновативно решение както за интериорни, така и за екстериорни приложения. Могат да се използват за всички видове подови настилки, плотове за баня и кухня, повдигнати подови настилки и стълби, както и да бъдат подходящи за външна облицовка на стени. Този продукт, със своите превъзходни хомогенни физически и механични свойства, има висока устойчивост на ултравиолетови лъчи и спомага за поддържане на качеството на въздуха в помещението, като осигурява циркулация на въздуха.

 • Ние сме насочени към потребителите и се стремим към високо качество, дълготрайност, иновативни и вдъхновяващи дизайни на нашите продукти.

  Освен че продуктите ни осигуряват лесна поддръжка, като не се оцветяват, надраскват и имат  висока хигиенна и химическа устойчивост, те придават елегантност в живота Ви с богата гама от цветови възможности и прекрасен дизайн. Ние сме удобни за потребителите с нашите висококачествени продукти и дизайни.

Качества

Coante Icon Thickness

Произвежда се в големи размери от 10 мм до 30 мм дебелина

Coante Icon Size

165 см x 330 см
154 см x 312 см
140 см x 305 см

 

Coante Icon Stain Resistant

Устойчивост на петна

Coante Icon Antibacterial

Антибактериален, с хигиенни сертификати

Coante Icon No Gap

Няма пукнатини между кварцовите гранули, от които се състои

 

Coante Icon Chemical Resistant

Висока химическа устойчивост

Coante Icon Incombusibility

Огнеупорност

Coante Icon Antistatic

Антистатичност

 

Coante Icon Flexural Strength

Висока якост на огъване

Coante Icon Acid Mould Resistance

Висока устойчивост на киселини и плесени

Coante Icon Scratch Resistance

Твърдост 7ма степен по Mohs; висока устойчивост на надраскване в сравнение с мрамор и гранит

 

Coante Icon Excellent Effects Patterns

Възможно е да бъдат създадени неограничен брой отлични ефекти и модели

Приложения

Coante не само произвежда продукти, които са подходящи за интериорно приложение, като излиза извън рамките на обикновеното, но също така покрива външните пространства с блясъка на кварцовите плочи, които произвежда под собствена марка.
Coante не само произвежда продукти, които са подходящи за интериорно приложение, като излиза извън рамките на обикновеното, но също така покрива външните пространства с блясъка на кварцовите плочи, които произвежда под собствена марка.
Продуктите на Coante предлагат хомогенна визия без отклонения в размерите.

Те предлагат ползваемост за нуждите на всяка област, чрез премахване на всички ограничения в съзнанието на потребителя.
Продуктите на Coante предлагат хомогенна визия без отклонения в размерите. Те предлагат ползваемост за нуждите на всяка област, чрез премахване на всички ограничения в съзнанието на потребителя.
Може да се използва във всички области, в които се използва и естествен камък.

Почистването е много лесно и може да се осъществява с ежедневни почистващи материали.

Може постоянно да се обновява, тей като е дизайнерски продукт.
Може да се използва във всички области, в които се използва и естествен камък. Почистването е много лесно и може да се осъществява с ежедневни почистващи материали. Може постоянно да се обновява, тей като е дизайнерски продукт.
Подходящ както за под, така и за пейки.

Не изисква периодична поддръжка и полиране.
Подходящ както за под, така и за пейки. Не изисква периодична поддръжка и полиране.

Coante и гранит

Сравнение при избор на плот

Изборът на идеален плот за Вашата кухня може да бъде трудоемък и времеемък процес. Най-важната причина за това е, че има голям избор на материали и сред тях е трудно да се намери най-подходящият за Вашия стил и пространство. Също така Вие очаквате да ползвате плота си в продължение на много години със стабилност и лесна поддръжка, като освен това той да има и стилен и модерен външен вид. Когато вземем предвид всички тези критерии, можем да стесним възможностите за материалите за плотове до кварц и гранит. Който и да е от двата избора ще отговори на очакванията Ви. Докато и двата варианта ще допринесат за елегантността на дома Ви с външния си вид и стил, кварцът ще осигури предимството на лесната поддръжка.

Coante Vs Granite 1

Плотове Coante

 • Плотовете Coante се произвеждат от естествен кварц, един от най-твърдите минерали в света.
 • Той има голямо предимство пред своите алтернативи при подови и плотови приложения благодарение на високата си устойчивост на надраскване, химически влияния и петна в сравнение с гранита.
 • Друго предимство на Coante е, че поради непорьозната си структура, той предлага антибактериална функция, като не позволява на бактериите да се размножават върху него.
 • Освен с лекотата си на употреба и здравината си, плотовете Coante добавят нотка на елегантност към живота Ви с широката си гама от цветови възможности и прекрасен дизайн.
Coante Vs Granite 2

Гранитни плотове

 • Един от често използваните материали е гранитът, който е естествен камък.
 • Coante е по-здрав и по-устойчив от гранита. Поддръжката и почистването на гранита, обаче, не са толкова лесни, колкото при Coante. Определени масла и киселини могат да образуват петна върху гранитната повърхност, и също така изискват поддръжка, за да запазят яркостта си.
 • Гранитът е материал, устойчив на топлина и много други влияния, срещани в кухненската среда. Въпреки това, поради порестата си структура, разляти върху него течности могат да запълнят порите.
 • Тъй като е естествен камък, изборът на цвят не е разнообразен. Тъй като се формира чрез охлаждане и втвърдяване на разтопени материали, които имат различни цветове и дизайн, всеки гранитен плот е различен.

Шоурум