LG Hausys®

brands logo lg

За Hausys®

Още от първите си стъпки през 1947в  LG винаги сме се стремяли да бъдем първи. Работим с клиентите за създаването на по-добри жилищни пространства, поставяйки нуждите на клиентите преди тези на LG. Ще продължаваме в същия дух.

След като беше отново отделено от дивизията за индустриални материали LG Chem, LG Hausys направи втори успешен старт и днес е най-голямата корейска компания за строителни и декоративни материали. Започвайки с производството на винилови листа през 1958, компанията допринася за обогатяването на живота на хората вече над 60 години, като доставя отличени продукти и услуги, включително Hi-Sash (първите корейски прозорци от пластмаса), High Gloss sheets (които имат най-големият пазарен дял в световен мащаб), HI-MACS® (акрилна твърда повърхност), Viatera® (кварцов технически камък) и интегрирани в строеж фотоволтаици (BIPV).

Използвайки най-напредналата технология в индустрията, LG Hausys проектира красиви функционални пространства с екологични и практични продукти, които съставляват най-големия пазарен дял в областта си. Също така, със своята активна стратегия за разширяване на локалното присъствие, LG Hausys расте като глобална компания със забележителни постижения в много райони по света, включително САЩ, Канада, Западна Европа, Китай и Русия. И за в бъдеще LG Hausys ще продължи да изучава възникващите нови тенденции в областта на жилищната среда и пространство, за да остане един от топ лидерите на Корея по отношение на екологичен растеж. LG е готов да скочи в бъдещето, за да устои поне още 100 години.

За местата, където повърхностите трябва да се съединят с ръбове, Hausys® предлага широка гама от решения. Можете да избирате между семпъл закръглен ъгъл или комбинирани, включващи няколко тона, многоредови въртящи се ръбове, които привнасят усещането за специален завършващ елемент на твърдата повърхност на вашия плот. За повече информация за нашите решения за изпълнение на ръбове можете да се свържете с вашия местен дистрибутор или производител.

LG Hausys е единственият производител в САЩ с две отделни фабрики – една за  твърди повърхности и една за кварцови

За продукта

  • Hausys® е изработен от 93% естествен кварц, непромокаем кристален минерал, който е особено устойчив на абсорбиране. Когато се комбинира с полиестерни смоли, естественият кварц образува материал, който е без шупли и е изключително устойчив на петна. За разлика от други продукти, Hausys® не се нуждае от уплътнител за гарантиране на неговата нешупливост.

Гаранция за качество

Състои се от 93% естествен кварц, един от най-твърдите минерал на земята. Изключително устойчив и безпроблемен за поддръжка от който и да е друг естествен камък, Hausys® е конструирана по начин, гарантиращ блестящият му вид през годините.

Hausys® представлява красив и нешуплест материал, хигиеничен и устойчив на петна от други материали намиращи приложение за кухненски и лабораторни плотове. Освен това, за разлика от гранита, Hausys® Quartz няма нужда от уплътнители (импрегнатори и запечатки за камък), за да се поддържа неговата повърхност. Ето защо той е одобрен за ползване в заведения за обществено хранене, болници, училища, приюти и други организации, за които дълготрайната издръжливост, хигиеничност и гъвкав дизайн са водещи изисквания.

Hausys® осигурява единствената за сектора 15-годишна гаранция, която подлежи на прехвърляне.

Защо точно кварц?

Той е един от най-твърдите минерали на земята, надминат единствено от скъпоценни камъни като топаз, сапфир и диамант. Нашите разцветки са вдъхновени от суровата красота на забележителни региони по целия свят, като предлагаме цветова палитра от меки и ободряващи тонове до страстни и наситени нюанси. Прозрачността на естествения кварц придава красота, която не може да се постигне чрез други производствени методи или техники.

При производството на Hausys®, комбинираме природата с модерните технологии, за да създадем ненадминат материал като повърхности и дизайн за кухненски плотове, бани, настилки и др. Hausys® включва различни видове естествен кварц, добивани по света, това допринася за разликата в нюансите и концентрациите на частиците, което прави всеки плот сам по себеси уникален, както и при повърхностите от естествен камък. Всичко това е част от автентичния вид на Hausys®.

Грижи и поддръжка

  • Съставът на Hausys® прави вашия плот лесен за поддръжка и устойчив на надрасквания и петна. Освен това, Hausys® е и термоустойчив, и следователно е подходящ за продължително излагане на нормални температури при готвене. Hausys® ще запази своята красота и трайност, за да й се наслаждавате дълги години без на практика да се изисква каквато и да е поддръжка.

Видео

Новини