Lumina

Logo Lumina Black 01

За Lumina

LUMINA STONE съчетава ползата от прогреса и технологията, водена от духа на века на светлината, за да допринесе за благосъстоянието на обществото. Със забележителната многообразност на 5-те колекции, LUMINA STONE е пътуване от мит към реалност, от легендарност към яснота. Епохата на Просвещението е философско, политическо, литературно и научно движение, което се развива в Европа и нейните колонии през XVIII век, давайки начало на века на светлината. Това представлява важна културна модернизация в резултат на напредъка и разпространението на новите идеи и новите научни знания, което доведе до опит за трансформиране на остарелите структури на Стария режим.

LUMINA е латинската дума за описание на СВЕТЛИНАТА, произхода на знанието и на великите исторически движения.

LUMINA STONE се ражда с намерението да озари сектора на декорацията с уникални и изненадващи предложения.

Lumina

Lumina

Не е лесно да се опише вселената LUMINA в рамките на определение. Свят, изграден от усещания, традиции, култура и средиземноморска природа.

Технология

  • NEOS е нова високоефективна технология за отблъскване на петна и вещества, разработена за повърхности Lumina Stone. Невидим с невъоръжено око, NEOS е научно формулиран, за да произведе хибриден защитен агент с физически характеристики, който е устойчив на петна, поддържа повърхностите чисти и предпазва от ежедневно износване. С прилагането на NEOS, Lumina Stone е защитена от най-разпространената домакинска химия.

    Това се дължи на химическата стабилност на NEOS, чиято защитна мембрана, с 0,01% абсорбация на вода, издържа на агресивни химични флуиди с киселинност в диапазон между pH1 и pH13 и оцветявания и превръща Lumina Stone в единствената повърхност, която се самоподдържа и остава чиста във времето, като изисква минимална допълнителна поддръжка. Това е един от най-издръжливите продукти в сектора, защитен от киселинна корозия.

Характеристики

100% Технически камък

100% Технически камък

Минимална поддръжка

Минимална поддръжка

Непорьозни

Непорьозни

Удароустойчивост

Удароустойчивост

Лесни за почистване

Лесни за почистване

Вечен блясък

Вечен блясък

Устойчивост на надраскване

Устойчивост на надраскване

Устойчивост на петна и замърсяване

Устойчивост на петна и замърсяване