Maesto Quartz Stone

Maestro Quartz Logo

За Maestro Quartz

Един от най-важните факти, който прави Maestro специален е, това че е марка на Granitaş, компания с опит и иноватор в своята индустрия. Пренасяйки водещата си позиция и опит в производството на гранит и мрамор към производството на кварцов камък, Granitaş е сред уважаваните производители в света в това направление.

Каменните изделия на Maestro Quartz се произвеждат в модерни съоръжения с производствен капацитет от 700 хиляди квадратни метра годишно, разположени на площ от 30 хиляди квадратни метра, от които 15 хиляди квадратни метра са затворени. Експертен екип по продажбите на Granitaş, компнията, която разполага с най-голямата търговска мрежа в Турция в своята област, разпространява продуктите на Maestro Quartz както за Турция, така и за международните пазари.

Maestro Quartz

Maestro Quartz

Продукти

Технология

  • Продуктите Maestro Quartz Design, произведени чрез използване на най-новите технологии, са кварцови камъни, които нямат отрицателните характеристики на естествените камъни като пукнатини, абсорбция на течности, крехкост, реакция с химикали и лесна корозия.

    Продуктите Maestro Quartz Design имат голямо количество кварцови минерали вътре и осигуряват идеални решения за различни области на приложение, като дават гаранция за висока устойчивост на абразия и надраскване. Те са произведени в широка цветова гама с различни текстури и шарки предлагат естетичен външен вид, лекота при използване и издръжливост.

Характеристики

Устойчивост на абразия

Устойчивост на абразия

Якост на огъване

Якост на огъване

Удароустойчивост

Удароустойчивост

Устойчивост на химически въздействия

Устойчивост на химически въздействия

Неабсорбиращ

Неабсорбиращ

Устойчивост на микробен растеж

Устойчивост на микробен растеж

Устойчивост на термичени шокове

Устойчивост на термичени шокове