OKITE®

brands logo okite

OKITE® за работата Ви.

OKITE® е специален продукт на пазара. Изработен е от голям процент (до 93%) кварц, един от най-здравите материали в природата, с добавяне на естествени пигменти и полиестерна смола. Поради тази причина OKITE® често се определя като повърхност, състояща се от кварц-смола.OKITE® е пазар на плочи. Техният типичен размер е 306 x 140 (номинална стойност), докато дебелината му варира: 1.3, 1.5, 2.0 до 3.

Какви са свойствата на OKITE®?

OKITE® е преди всичко много здрава повърхност (5 пъти по-здрава от мрамора или гранита). Лесно се почиства. Неговата повърхност е непорьозна, поради което не изисква особена поддръжка. OKITE ® е устойчив на надраскване, петна и топлина, и е незапалим: свойства, които потвърждават неговите многостранни приложения. Той не абсорбира никакви течности или храна: кафе, лимонов сок, олио, оцет, като по този начин се предотвратява образуването на вредни бактерии.

Сертифициран като безопасен продукт, OKITE® не изисква никаква допълнителна химическа защита и е идеалният избор за кухнята, дори и за повърхностите, използвани за приготвяне на храна. В допълнение, неговите естетически характеристики и свойства правят OKITE® перфектното решение за всички обстановки, което ви позволява да изразите пълноценно творческите си идеи.

Серии

За продукта

  • Изберете от многото решения, предлагани от гамата OKITE®, за да персонализирате интериора си.

Сертификати

OKITE® е сертифициран от водещите международни сертифициращи органи и институти като безопасен и здравословен продукт, идеален за монтаж в училища и болници.

Здравен сертификат: Според NSF, OKITE® е безопасен и здравословен продукт, който се поддава на монтаж и употребата в зони, предназначени за приготвяне на храна, както у дома, така и в кафенета или ресторанти. Непорьозната му повърхност всъщност е устойчива на петна и предотвратява абсорбирането на остатъци от влага и храна, което може да доведе до образуването на вредни бактерии;
Безопасно използване на OKITE® в училища и закрити пространства: Институтът по околна среда GREENGUARD одобри използването на OKITE® в закрити помещения и училища. Продуктът не съдържа или не отделя опасни летливи органични съединения, съгласно стриктните стандарти, установени от GEI;
Пълно съответствие със стандартите на ЕС за добри производствени практики: SEIEFFE доброволно и редовно проверява съответствието на работната сила, обучението, суровините, опаковането и производствените процеси. Референтните стандарти са добрите производствени практики, установени с Регламент 2023/2006 на Европейската комисия.