Techlam Top

Techlam Top Logo

TECHLAM® TOP

Открийте Techlam® Top, революционен материал, който извежда концепцията за кухненския плот в ново измерение. Позволете на красотата и любовта към готвенето ви поразят. 

Кухненските плотове днес си възвръщат главната роля, която заслужават, благодарение на новите материали, които обединяват всички предимства. Отличителен сред тях е Techlam® Top от Levantina – иновативен порцеланов материал, който трансформира плотовете в повърхности, върху които готвенето се превръща в лукс за сетивата. С гама от цветове, вдъхновени от класически естествени камъни, плотовете Techlam® Top ни връщат чувствеността на материали като мрамор и кварцити, без да се пренебрегва устойчивостта на най-добрата керамика.

МАКСИМАЛНА УСТОЙЧИВОСТ,<br>ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ДИЗАЙН

МАКСИМАЛНА УСТОЙЧИВОСТ,
ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ДИЗАЙН

Techlam® Top е повратна точка в съвременните кухни: идеалното решение да се насладите на кухненски плот от висок клас. Повърхности, излъчващи собствена индивидуалност, които смайват с креативност и вкус. Открийте повърхностите и цветовете на Techlam® Top и ги приложете към кухненските си плотове. Съвременен, издръжлив материал, чрез който ще се насладите на готвенето в най-вдъхновяващата атмосфера.

Продукти

Открийте повърхностите и цветовете на Techlam® Top и ги приложете към своите кухненски плотове. Съвременен и издръжлив материал, с който ще се насладите на бавното готвене в най-вдъхновяваща среда.

Предимства и вдъхновение

Techlam Top Inspiration

Techlam® Top. Кухненски плотове за любители на бавно готвене

Ястията се задушават на тих огън. Фини аромати на подправки и билки. Капка зехтин, падащ върху бейби спанак… Удоволствието да имате достатъчно време да готвите за хората, които обичате, извличайки най-незабравимите вкусове. Кухненските плотове на Techlam® Top разполагат с гама, вдъхновена от благородната природа, за да позволят на най -деликатните ви ястия и съставки да блестят със собствена светлина. Тяхната гама от неутрални нюанси, доминиран изключително от сиви, бели и златни, е сред най-актуалните тенденции за безкрайни, красиви пространства. Чрез плотовете Techlam® Top, висшата кухня и бавното готвене намират най-добрия израз за своето творчество.

Techlam Top Advantages

Гамата Techlam® Top представя най-устойчивите и атрактивни керамични плотове

Солидни и издръжливи, те запазват своята неизменна красота и индивидуалност през годините. Универсален материал с различни покрития, предлагащ само предимства.
Кухненските плотове Techlam® Top осигуряват висококачествени работни повърхности за най-взискателните специалитети. Устойчиви на износване и надраскване, външният им вид остава завинаги привлекателен и недокоснат от времето. Подходящи са за директен контакт с храни и съвършено устойчиви на действието на киселини като лимон или оцет. Повърхността на Techlam® Top остава непроменена в следствие на петна от вино, мазнина или други храни; избършете петното с влажна кърпа и повърхността ще възвърне пълния си блясък. Лесни за почистване и не изискващи сериозна поддръжка, керамичните плотове Techlam® Top са непропускливи и не се износват под влиянието на водата. Гамата им от пет нюанса, вдъхновени от най-добрите естествени камъни, оформя една съвършена сцена за най-креативните кулинарни шедьоври.

Techlam Informaciontecnica Confiaen02 1536x1024

Керамичните плотове Techlam® Top от Levantina съчетават гъвкавост, естетичност и устойчивост. Материалът е повратна точка в монтажа на кухни в 21-ви век. 

Кухненските плотове Techlam® Top са с дебелина 12 мм и дават възможност да се конфигурират еластични и здрави части. Гамата се състои от пет нюанса, вдъхновени от естествен камък, които могат да бъдат избрани в две различни покрития според модела: гланцирани за цвета Basic Color и естествен за останалите цветове. Два различни стила, идеални за посрещане на изискванията на съвременните тенденции в декорацията. 

Techlam Top Advantages 01

ЕКОЛОГИЧЕН И ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН ПРОДУКТ

Techlam® Top е 100% натурален продукт. Той не отделя никакви вещества в околната среда и може лесно да се рециклира за производството на инертни материали или подобни продукти.

Приложения

Techlam Top Applications Encimera6 Reducida 1820x1024

Плотове за кухня TECHLAM® TOP

Тези керамични плотове създават елегантна и трайна среда в бани, кухни и високотехнологични пространства. Techlam® Top съчетава устойчивите качества на керамичния материал с красотата на цветовете, предоставени от най-атрактивните камъни. Бели или неутрални повърхности, понякога осеяни с метални отблясъци, създават уникална обстановка за всеки момент от деня.

Techlam Top Applications Casa De Diseño Minimalista Aplicacion

Плотове за баня TECHLAM® TOP

Плотовете за баня Techlam® Top са великолепен избор при превръщането на баните в истински пространства за отдих. Те са гладки на допир, устойчиви на вода и износване и се предлагат в гама от пет тона, пасващи на всеки декоративен стил. При баните гамата Techlam® Top се разгръща в пълната си красота, когато се комбинира с висококачествени хромирани кранове и санитарен фаянс в модерен дизайн.

Cheerful Couple In Kitchen Cooking Dinner, Using Tablet

Плотове за маси TECHLAM® TOP

За тези от вас, които са в търсене на специална поръчкова маса с оптимална издръжливост, порцелановите плотове Techlam® Top са най-добрият избор. Минималистичната им елегантност ги прави идеални за съвременни мебели, докато вдъхновеният от естествен камък външен вид ги превръща в черешката на тортата при класическите маси. Един иновативен избор за всеки тип обстановка.

Качества

Whaterproof 1

НЕПРОМОКАЕМОСТ

Повърхност с ниво на абсорбция почти нула, което я прави устойчива на течности и влага.

Hygienic 1

ХИГИЕНИЧНОСТ

Продуктът не отделя вредни вещества и не позволява образуването на плесен, гъбички и бактерии, което го прави напълно съвместим с хранителни продукти.

Colors 01

ПОСТОЯННОСТ НА ЦВЕТА ВЪВ ВРЕМЕТО

Продуктът е устойчив на ултравиолетово лъчение и така запазва цвета си като първия ден.

Fire 01

УСТОЙЧИВОСТ НА ОГЪН И ТОПЛИНА

Продуктът не отделя дим или токсични вещества при нагорещяване.

Stains 01

УСТОЙЧИВОСТ НА ПЕТНА

Ниската му порьозност прави този материал устойчив на петна, с анти-графити свойства.

Chemical Resistence 01

УСТОЙЧИВОСТ НА ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ

Химически продукти като разтворители, дезинфектанти и детергенти не променят повърхността му.

Scratching 01

УСТОЙЧИВОСТ НА НАДРАСКВАНИЯ

Повърхността и твърдостта му го правят изключително устойчив на надраскване и износване.

Ecological 01

ЕКОЛОГИЧНОСТ И ПРИРОДОСЪОБРАЗНОСТ

100% натурален продукт. Той не отделя никакви вещества в околната среда и може лесно да се рециклира за производството на инертни материали или подобни продукти.