Другите за нас

Отзиви

Все още не сте сигурни дали да изберете нас? Ето какво казват хора, които вече са го направили:

Testimonials

22 Comments

 1. Емил Рангелов
  2024-04-11 @ 18:23

  Здравейте, искаме да изкажем благодарност Stone center и екипът му, спазени бяха всички срокове, размерите бяха точни (благодарение на Андрей), чудесна изработка и безупречен монтаж.

  Поздрави,
  Емил и Мария Рангелови

 2. Лиляна Георгиева-Янкова
  2023-07-06 @ 0:01

  Бих искала да споделя мнението си за една прекрасна млада за мен компания, която има специално отношение към клиента, StoneCenter.
  Получихме оферти за кухненски плотове с гръб и голям кухненски остров от няколко компании. Stone Center, определено ни спечели с конкурентната цена която ни предложиха. Бяхме изключително приятно изненадани от компетентността и знанията на административният персонал в лицето на Севи, която ни изготви множество комбинирани оферти, както и на незаменимите съвети от страна на Кристиян.
  Това е една компания където отделните отдели като администрация, огледи и надявам се монтаж работят като един много добре смазан механизъм показвайки завиден професионализъм. Определено отношението на Марио, който дойде на оглед направо ме заинтригува. Работата на нашият майстор на кухненските шкафове беше далече от перфектната, повърхностите не бяха нивелирани…. Марио, без капка недоволство помоли да се оправят и дойде на повторен оглед. Направи ми впечатление колко професионално и прецизно подхождаше към всеки един детайл. Една от двете мивки ни създаде голям проблем, защото беше направена от по-дебела неръждавейка от 2.5мм и не можехме да намерим решение как да пробием отвор за дозатор. Марио предложи помощта си като се ангажира да потърси решение по въпроса. Може и да не успее, но отношението е това което има значение.
  Производствената база на компанията е в Иваняне. Ние я посветихме за да изберем материалът за плотовете и острова. Бяхме приятно изненадани от високата техника и машини с които компанията работи както и от чистотата на работното място. Надявам се и монтажната група да ни изненада също така приятно.
  Искам да ви благодаря за всичко: за помощта ви, за високият професионализъм, и за личното ви отношение.

 3. Миглена Иванова
  2023-02-14 @ 9:15

  Страхотно изпълнение на кухненски плот и гръб; подпрозоречни первази.
  Изключително съм доволна от екипа производствена база и монтаж. Имат отношение към клиента, работят прецизно и всичко пасна точно както е поръчано.
  В отдела изготвящ офертите и фактурите имат нужда от малко подобрение в комуникацията.
  С удоволствие бих използвала отново услугите Ви.

 4. Красимир Пенев
  2022-08-29 @ 14:19

  Г-н Управител,
  искам да ви уведомя, че след разговора, който проведохме с вас миналия понеделник,
  и последващата синхронизация с г-н Ангел Кирилов и монтажния екип, днес по обяд плота и гърба бяха монтирани успешно.

  Тъй като проблемните компоненти на гърба бяха подменени а монтажния екип даде препоръка как да се компенсира грешката в ширината на плота с минимална интервенция по копруса,
  цялостното изпълнение на поръчката беше реализирано по очаквания начин и без компромиси в качеството.

  Благодаря за съдействието на целия екип.
  Поздрави,
  Красимир Пенев

 5. Милена
  2021-11-18 @ 17:09

  Искам да Ви благодаря за отличната работа, която извършиха Даниел и Сашо.

  Бъдете здрави! С пожелание за спорен и успешен ден.

 6. Нели
  2021-07-07 @ 16:21

  Стана страхотно! Благодаря за коректността и перфектното обслужване 🙂

 7. д-р Т. Карагенска
  2021-07-02 @ 14:20

  Благодаря за професионализма и топлото отношение на целия екип на Стоун Център! Визията на нашата клиника е неповторима благодарение и на вас!

  Поздрави, д-р Т. Карагенска

 8. Паолина Ташева
  2021-05-10 @ 13:58

  Бих искала да Ви благодаря безкрайно много за проявеното разбиране и съдействие. Но преди всичко искам да благодаря на двете момчета, които се справиха страхотно със задачата си. Вие разполагате с невероятни служители, които надявам се да цените.

  В този ред на мисли бих искала да изкажа и своята благодарност и на колегата, който взе марките – изключително прецизна и професионална работа.

  Благодаря Ви още веднъж и от сърце пожелавам на Вас и Вашите колеги Светли Великденски празници!

  Поздрави,
  Паолина Ташева

 9. Ани и Ники
  2021-04-26 @ 11:27

  Вече сме щастливи новодомци и в тази връзка искаме да изразим огромната си благодарност и задоволство към свършената от Вашия екип работа.

  Кухнята ни се получи прекрасно независимо от перипетиите, през които преминахме по време изработката и монтажа.
  Моля предайте специалните ни поздрави на монтажистите, работили по кухнята ни. Тези момчета със своето професионалното и лично отношение са причината днес да имаме една модерно изглеждаща кухня, с която да се хвалим.

  Благодарим Ви и се надяваме да имаме удоволствието да работим с Вас и по следващи проекти.

 10. Венета П
  2020-01-27 @ 13:29

  Една от малкото български фирми с европейско отношение към клиентите и качеството! Страхотно внимание към детайлите и винаги отличен резултат! Много съм благодарна за перфектния кухненски плот, въпреки грешките на строителя и предизвикателствата на наличното пространство. Препоръчвам ви на всички познати и приятели!

 11. Петко Атанасов
  2019-09-24 @ 10:00

  Здравейте, Във връзка с поръчката от предмета на този имейл, благодаря ви, че сте коректна фирма и за услугата, която предлагате.
  Изключително съм доволен от работата на Вашите продавач-консултанти и техници, както и от цялостната работа с Вас.
  С най-добри пожелания,
  Петко Атанасов

 12. Ангел Ц.
  2019-04-01 @ 16:18

  След успешният монтаж на камъка вчера, бих искал да ви поздравя за професионалното отношение и добре свършената работа. Искам специално да благодаря на Кирил, Даниел и Христо. Казвам го от перспективата на човек, който точно завършва основен ремонт на голям апартамент. По време на ремонта съм имал възможност да работя с над 10 различни бригади. Вашите момчета са перфектни. Въпреки неочакваните проблемни ситуации, те бяха перфектни. Най-много ме впечатли искреното им желание нещата да станат все едно правят собственият си апартамент.

  Определено няма да се поколебая да ви препоръчам на близки и приятели.

  Моля ви, запазете този професионализъм и отдаденост, няма много компании като вашата.

 13. Надя М.
  2019-03-06 @ 20:41

  Здравейте Stone Center,

  Честита Баба Марта!
  Искам отново да ви благодаря за точността и професионализма, които екипът, дошъл да префугира мивката ни, прояви. Момчетата заслужават похвала, не само защото мивката вече не тече, но и бяха в отлично настроение (макар и след 17 ч.).
  Пожелевам ви все така да работите – точно, коректно и професионално! Далеч ще стигнете. Похвалила съм ви на моите познати, а те не са малко!

  Радвам се, че има такава българска фирма.

  Поздрави!

 14. Ваня И.
  2018-12-03 @ 14:17

  Масите са мноооого красиви!

  В мое лице имате клиент завинаги 😀 Наистина съм много доволна!

 15. Росица Ш.
  2018-10-17 @ 14:41

  Пиша Ви, за да Ви благодаря специално за прекрасния кухненски плот!
  И момчетата, които монираха, са свършили чудесна работа!

 16. Георги Г.
  2018-08-08 @ 14:12

  Супер сте. Много съм доволен от плота!

 17. Анета Г.
  2018-08-08 @ 13:47

  Бих искала да благодаря за монтирания вчера подпрозоречен перваз, който напълно отговаря на представата ми. Много съм доволна от изработката и професионалното монтиране от вашите колеги

 18. Теменужка Пенева
  2018-07-27 @ 12:22

  Бях впечатлена от прецизното изпълнение и чудесния краен резултат.

  Благодарим на цялата фирма за коректната работа!

  Теменужка Пенева

 19. Петя
  2018-07-27 @ 12:21

  Благодаря ви за добрата организация и бързата реакция, независимо от възникналите проблеми!

  Пожелавам весели и слънчеви Великденски празници на целия ви екип!

  Поздрави,
  Петя

 20. Ц. Ч.
  2018-07-27 @ 12:21

  Специални благодарности към екипа, включително и към неговия ръководител.

  Момчетата са се справили отлично. Аз обещавам да пазя труда им, но моля и за право да се обръщам отново към Вас при необходимост.

  Поздрави,
  Ц. Ч.

 21. Добрина Калоянова
  2018-07-27 @ 12:20

  Г-жо Грудева, Г-н Христов,

  След трудностите които имахме по отношение на комуникацията и организацията на поръчката и определянето на срокове за изпълнение, бих искала да изразя своето задоволство и адмирации от работата на монтажния екип, хората които работиха на място.

  Благодарна съм им за отношението, за това, че изпълниха всичко добре до последния детайл, както и за готовността им за направата на корекция за отвора на контактите. Тази корекция се наложи в последния момент, и моя бе отговорността да Ви информирам своевременно.

  Пожелавам на Вас и на целия екип на Stone Center Весела Коледа и Щастлива Нова Година! Здраве, късмет и благоденствие и успехи в начинанията през Новата година!

  С уважение и поздрави
  Добрина Калоянова

 22. Росица Петкова
  2018-07-27 @ 12:20

  Здравейте!

  С известно закъснение, без това да намалява значението на думите ми, Ви пиша, за да изразя добрите си клиентски впечатления от Вашата работа.

  Въпреки неприятните обстоятелства, които възникнаха с първоначално избрания от мен камък за кухненския плот, бих искала да ви поздравя за гъвкавостта, която проявихте в разрешаването на моя казус. Клиентската удовлетвореност е нелеко постижима и когато възникне подобна ситуация, най-важно е как тя се решава. В продължение на това – Вие определено показахте, че държите на услугата, която предлагате и защитихте професионалното си име. Поехте като ваши ангажименти възникналите неудобства – смяна на мивка, разлика в стойността на материала, монтаж на плота в удобно за мен време.

  Още веднъж – поздравявам целия Ви екип за професионалното отношение и Ви пожелавам успешни бизнес дела!
  В мое лице имате доволен клиент, който определено би ви препоръчал на приятелите си.

  С уважение!
  Росица Петкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.