MyTop

Brands Logo Fondovalle

За MyTop Fondovalle

MyTop обединява селекция от големи плочи с дебелина 12 и 20 мм, които революционизират концепцията за керамични облицовки, като ги пренасят в нови пространствени и дизайнерски измерения. С новаторски технологии преобразувахме и преоткрихме визията и техническите характеристики на конвенционалните порцеланови керамични изделия и ги пренесохме в мащабни дизайни. В резулат на това, красотата от текстури и апретури се разширява, за да позволи на потребителите да изследват бъдещите сценарии за съвременен начин на живот.

Усъвършенстваната естествена апретура е основната нишка, свързва ща всички серии в колекцията на Fondovalle MyTop, която е вдъхновена от материали като мрамор, цимент, смола и метал. Най-желаните текстури, създадени чрез съчетание от майсторска изработка и уникална технология, осигуряват основа за нова, голяма мода в керамичните облицовки, като същевременно запазват своята чистота, практичност и безкраен чар.

Технология

  • 12 мм
    163×324 см

    20 мм
    163×324 см

    MyTop въвежда новаторска технология в керамичната промишленост, която ще промени лицето на облицоването, разширявайки неговия потенциал на изразяване, с нови приложения и възможности за употреба в света на баните, кухните и интериорния дизайн като цяло. Уникално и идеално решение за работни плотове, които не само трябва да бъдат стилни, но и да предлагат високо техническо изпълнение.

ПОСТАВЯНЕ НА ПЛОЧИ

ОБРАБОТВАНЕ НА ПЛОЧИ

МАНЕВРИРАНЕ С ПЛОЧИТЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО

МАНЕВРИРАНЕ С ПЛОЧИТЕ В СКЛАДА

Видео